Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.M.Lj. [ Anadolija ]

02. 01. 2017. 11:02 >> 10:39

ČOVJEK S FOTOGRAFIJE

Kazahstanac: Nijesam kriv za napad u Istanbulu

Kazahstanski državljanin Ramazan I., čija je fotografija na nekim portalima i društvenim mrežama objavljena nakon terorističkog napada u istanbulskom noćnom klubu u kojem je ubijeno 39 osoba, dao je izjavu u policijskoj stanici u jednoj četvrti u Istanbulu u kojoj tvrdi da nije povezan sa terorističkim napadom.

 

Kako javlja Agencija Anadolija, njegov advokat Mustafa Serdar Akdogan je nakon što je njegov klijent dao izjavu policiji, novinarima kazao kako najoštrije osuđuje teroristički napad izveden u novogodišnjioj noći u Istanbulu.

Akdogan je neodgovornim i zlonamjernim ocijenio objavljivanje fotografija njegovog klijenta u nekim medijima i na društvenim mrežama, uz vijesti u kojima je Ramazan I. prikazan osumnjičenim za napad u Istanbulu. On je napomenuo kako je sa svojim klijentom policijskim inspektorima objasnio kako Ramazan I. nema nikakve veze sa terorističkom napadom.

"Prijavili smo neke od organizacija, privatnih i pravnih lica, koja su neodgovornim ponašanjem i neodgovornim i zlonamjernim korištenjem medija i društvenih mreža oštetila mog klijenta. To je pokušaj izmjena pogleda na dešavanja u Turskoj i direktno nanošenje štete mom klijentu, inače državljanu Kazahstana rođenom u Turskoj", rekao je Akdogan.

On je napomenuo da su objavljene fotografije snimljene sigurnosnim kamerama na aerodromu prije oko tri ili četiri godine. Rekao je i da Ramazan I. zbog poslovnih obaveza boravi u Turskoj, dok njegova porodica živi u Kazahstanu kuda i on često putuje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније