Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Blic/Srna ]

06. 01. 2017. 18:40   >>  18:22

VENECUELA

Preživjeli pad helikoptera, spasilo ih pleme

Spasilački timovi iz Venecuele pronašli su preživjele u vojnom helikopteru šest dana poslije pada letelice u regionu Amazonije, prenose lokalni mediji. Do helikoptera su, ipak, prije njih stigli pripadnici drevnog plemena Jekuana.

U helikopteru "Mi-17V-5" nalazilo se 13 ljudi, uključujući civile, a letjelica je nestala u četvrtak, 29. decembra. List "Nasional" piše da su članovi vojne posade živi i da će biti prebačeni u glavni grad otg regiona Puerto Ajakuho.

U ovom trenutku nije poznato da li su i civili preživjeli pad helikoptera.

Guverner te oblasti Liborio Gvarulja napisao je na Tviteru da su helikopter pronašli pripadnici drevnog plemena Jekuana. On je kritikovao nedovoljno angažovanje državnih organa u potrazi, u kojoj je učestvovao samo jedan vojni helikopter.

Predsjednik Nikolas Maduro i ministar odbrane Vladimir Padrino Lopez ranije su rekli da su povećali resurse u toj operaciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније