Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

13. 01. 2017. 15:02   >>  14:38

SNIJEG,HLADNOĆA,POPLAVE

U nevremenu u Evropi ove sedmice 60 mrtvih

U nevremenu u Evropi od prošle nedjelje stradalo je više od 60 ljudi, saopštili su danas zvaničnici.Posljednje dvije žrtve prijavljene su u Albaniji i Francuskoj.

 



 

 

U Francuskoj je noćas više od 300.000 domaćinstava bilo bez struje, a zbog oluje je evakuisano oko hiljadu ljudi na sjeveru zemlje.

U Velikoj Britaniji je na snazi upozorenje od poplava i vlasti se uz podršku vojske pripremaju za evakuaciju 3.000 žitelja Skegnesa, na istoku Engleske.

U Njemačkoj, gdje je nevremenu pričnjena materijalna šteta, meteorolozi za danas najavljuju i do 30 centimetara novog snega.

Bez struje su noćas bila i domaćinstva u Belgiji, a oluja je uticala i na željeznički saobraćaj na sjeveru Švajcarske, najviše u Bazelu.Željeznički saobraćaj bio je u zastoju djelimično i između Belgije i Francuske.

Putnici iz Brisela za Pariz noćas su satima bili blokirani u vozu "Talis" bez struje i grijanja.

Holandija se pripremila za vanredne mjere zbog porasta nivoa mora usljed obilnih kiša koje su padale posljednjih dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније