Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 01. 2017. 10:47 >> 11:07

U KUVAJTU

Njemački avion sletio zbog prijetnje bombom

Putnički avion njemačke kompanije "Jurovings" (Eurowings) na letu iz Omana sletio je danas u Kuvajt zbog prijetnje bombom, ali nije pronađen eksploziv, saopštile su kuvajtske vlasti.

 

Avion koji je danas poleteo iz Salalaha za Keln bio je na letu Jurovingsa EW117, "erbas A330-203".

Kuvajtska novinska agencija KUNA prenijela je da je 299 putnika evakuisano iz aviona zbog incidenta, dodajući da je kapetan zatražio hitno slijetanje u grad Kuvajt.

Prema prvim rezultatima istrage, u avionu nije bilo eksploziva, dodaje agencija, pozivajući se na izvore iz civilnog vazduhoplovstva.

"Jurovings" je saopštio da je u pitanju čarter let za tur-operator FTI.

"Avion je preusmjeren u Kuvajt "iz bezbjednosnih razloga i uz konsultacije sa nadležnim vlastima", navodi se u saopštenju Jurovingsa, bez navođenja detalja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније