Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

18. 01. 2017. 08:39 >> 08:17

UHAPŠEN NA TAJLANDU

Čeh napastvovanjem prenio HIV na više osoba

Čeh za kojim se traga u Češkoj zbog sumnje da je prenio virus side na više osoba uhapšen je u Tajlandu gde je živio ilegalno više od godinu i po dana, saopštila je danas tajlandska policija.

 

Muškarac (49) uhapšen je u ljetovalištu Puket na jugu zemlje nekoliko dana pošto su se u medijima pojavili članci o tome da se on nalazi u Tajlandu.

"Tajlandski Interpol kontaktiran je zbog osumničenog koji je pobjegao iz Češke i koji je objavio svoje slike u Tajlandu", saopštio je tajlandski Interpol.

Čeh koji je ušao u zemlju 2015. sa turističkom vizom pravosudno se goni u Tajlandu zbog ilegalnog boravka, rekao je portparol tajlandske policije.

Prema navodima portparola policije za njim se traga u Češkoj zbog "seksualnog napastvovanja". Češki mediji objavili su da je on pobjegao iz zemlje prije godinu i po dana pošto je optužen da je prenio virus HIV-a na više od deset ljudi, među kojima i na jednog maloljetnika.

U Tajlandu protiv njega nije uložena nikakva žalba, rekao je novinarima Natatorn Prusuntorn, iz tajlandske imigracione policije.

Puket je vrlo posjećeno turističko mjesto u Tajlandu i poznat je po svojim velikim hotelima i Patong Biču, centru za noćni život na tom ostrvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније