Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

18. 01. 2017. 18:55 >> 18:34

IZRAEL

Arapin i policajac poginuli u napadu vozilom

Izraelac arapskog porijekla i jedan izraelski policajac ubijeni su danas tokom protesta zbog rušenja kuća u beduinskom selu na jugu Izraela, kada je, prema navodima policije, Arapin pokušao da uleti automobilom među policajce.

Policajac Erez Levi (34) poginuo je u napadu u selu Um al Heiran u Negevu, a policija je zatim ubila vozača automobila, koga je okarakterisala kao "teroristu", ali su tu verziju događaja osporili lokalni mještani i jedan arapski zvaničnik.

Policijsku verziju događaja osporili su mještani i jedan arapski zvaničnik.

Policija je poslata u selo da obezbijedi zonu rušenja više beduinskih kuća koje, prema izraelskim vlastima, nijesu imale potrebne dozvole.

Kada je policija stigla na lice mjesta vozilo kojim je upravljao "terorista islamističkog pokreta" pokušalo je da uleti u grupu policajaca, koji su odgovorili i "terorista je neutralizovan", rekao je portparol izraelske policije Miki Rozenfeld. Drugi izvor policije potvrdio je da je vozač kola mrtav.

Rozenfeld je rekao da je u incidentu više policajaca povrijeđeno.

Zvaničnik tijela koje pruža usluge mještanima Raed Abu al Kijan osporio je policijsku verziju događaja.

Al Kijan je rekao da je vozač bio poštovani učitelj i da su policajci došli i počeli da pucaju gumenim mecima na ljude, i čak povrijedili jednog izraelskog poslanika, Arapina, Ajmana Odeha koji je pokušao s njima da razgovara.

I drugi mještani su osporili policijsku verziju događaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније