Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ index.hr ]

18. 01. 2017. 21:26   >>  21:04 2

SAD

"Ubici dječijeg lica" smrtna kazna

Dilan Ruf (22), kojeg su mediji prozvali “ubicom dečjeg lica”, osuđen je na smrt zbog ubistava devetoro crnaca u crkvi u Čarlstonu u Južnoj Karolini 2015.

"Osjećao sam da to moram učiniti, i još se tako osjećam", rekao je Ruf tokom izricanja presude. Kako se navodi, Ruf je mjesecima planirao masakr metodističkoj episkopalnoj crkvi u Čarlstonu.

Upao je u crkvu 17. juna 2015, 45 minuta sjedio s ljudima koji su se tamo nalazili, a kada su zatvorili oči da se pomole, pucao je u njih.

Ubio je devet osoba, a jednu je ženu namjerno ostavio živu kako bi mogla da ispriča što se tog dana dogodilo. Potom je izašao iz crkve, planirao da se ubije, ali ga je policija uhvatila.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније