Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

03. 02. 2017. 12:54   >>  12:52

MATIS U SEULU

"Efikasno bi odgovorili nuklearnom napadu"

Američki sekretar odbrane Džejms Matis iz Seula je rano jutros upozorio Sjevernu Koreju da bi eventualnom nuklearnom napadu Pjongjanga uslijedio "efikasan i sveobuhvatan" odgovor.

"Svi napadi na SAD ili naše saveznike biće osujećeni, a upotrebi nuklearnog oružja uslijediće efikasan i sveobuhvatni odgovor", rekao je Matis u Seulu, gdje se sastao sa južnokorejskim ministrom odbrane Han Min-Ku.

Matis i južnokorejski premijer Hvang Kio-An složili su se da se nastavi postavljanje protivraketnog štita američke proizvodnje na teritoriji Južne Koreje.

Prvi čovjek Pentagona je i prvi zvaničnik administracije predsjednika Donalda Trampa u posjeti inostranstvu.

Matis je danas iz Seula doputovao u Tokio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније