Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

09. 02. 2013. 12:45   >>  12:43

POGINULO TROJE DJECE

Petoro mrtvih u avionskoj nesreći u Belgiji

Pet osoba, od kojih troje djece, poginulo je u nesreći na aerodromu u belgijskom gradu Šarlroa, javljaju agencije. Zbog nesreće, aerodrom je zatvoren za saobraćaj.

 

Mali  avion marke Cesna imao je problem pri polijetanju, a kada je pokušao da se vrati na pistu, srušio se pored nje. Još se ne zna uzrok  nesreće koja se dogodila jutros u 10 sati.

 Jedan belgijski zvaničnik je rekao da je u nesreći poginulo troje djece i dvoje odraslih, a iz policije dodaju kako je riječ o jednoj porodici.

Poslije nesreće, ovaj aerodrom je zatvoren za saobraćaj, a nekoliko aviona koji su željeli da se spuste preusmjereni su na druge aerodrome. Aerodrom Šarlroa nalazi se u dijelu istoimenog grada, oko 45 kilometara južno od Brisela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније