Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila R.B.

17. 02. 2017. 23:12 >> 23:27
4

SENATOR MEKKEJN

Trampova administracija u neredu

Američki senator Džon Mekejn, republikanac iz Arizone, izjavio je danas da ostavka savjetnika za nacionalnu bezbjednost američkog predsjednika, Majkla Flina zbog kontakata sa ruskim ambasadorom u Vašingtonu pokazuje da je Trampova administracija u 'neredu'.

"Mislim da je afera Flin nešto što očigledno pokazuje da je u mnogim aspektima ova administracija u neredu i da imaju puno toga da urade" rekao je Mekejn, koji je predsjednik senatskog Komiteta za oružane snage, na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji, prenosi RSE.

"Predsjednikova saopštenja i druga oglašavanja pokazuju da je u kontaradikciji sa samim sobom. Tako da smo naučili da gledamo što predsjednik radi i kako se protivi onome što sam govori" dodao je senator Mekejn.

Senator Mekejn, koji je žestoki kritičar ruske politike, naročito nakon njihove aneksije Krima i podržavanja separatista na istoku Ukrajine i ovom se prilikom osvrnuo na ukrajinsku krizu.

"Rusi ubijaju Ukrajince svakog dana. Ubijaju ih. I ja vjerujem da će se to pogoršati jer mislim da će ovo biti vrijeme testiranja Trampove administracije" rekao je Mekejn.

Upravo je danas ukrajinska vojska objavila da su tri njihova vojnika poginula u sukobima na istoku Ukrajine, dok se nastavlja kršenje krhkog prekida vatre..

U sukobima koji traju od aprila 2014. na istoku Ukrajine do sada je poginulo skoro 10.000 ljudi.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније