Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Anadolija [ Objavila R.B. ]

19. 02. 2017. 16:27 >> 16:03

KIMOV BRAT

Južna optužila Sjevernu Koreju za ubistvo

Južna Koreja optužila je Sjevernu Koreju za učešće u atentatu Kim Jong-nama, brata Kim Jong-una. Kim Jong-nam ubijen je prošle sedmice na aerodromu u Maleziji.

”Vjerujemo da iza atentata stoji režim Sjeverne Koreje, s obzirom da su pet osumnjičenih državljani te zemlje”, izjavio je portparol Ministarstva za ujedinjenje sa sjedištem u Seulu (Južna Koreja) Jeong Jon-hi putem državne novinske agencije Jonhap.

Jeong je istakao da Seoul sa strahom prati ”smjelo i strašno” ubistvo.

Malezijska policija danas je saopštila da su četiri glavna osumnjičena za atentat, državljani Sjeverne Koreje. Policija je istakla da su četiri osobe napustile zemlju na dan kada je došlo do ubistva.

Takođe, policija je juče privela državljanina Sjeverne Koreje za kojeg se sumnja da je upleten u atentat. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније