Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Antena M; Objavila: J.B.Č. ]

24. 02. 2017. 08:50   >>  08:26

ZA DVA DANA

Spaseno više od 1.000 migranata

Više od 1.000 migranata spaseno je u nekoliko operacija u Sredozemnom moru u posljednja dva dana.

 

Neprofitna organizacija "Proaktiva open arms", koja upravlja spasilačkim brodom "Golfo azuro", saopštila je da su spasioci pronašli 332 osobe u tri gumena čamca sjeverno od obala Libije.

U odvojenoj operaciji, italijanska Obalska straža saopštila je da je 730 migranata spaseno tokom sedam različitih operacija.

Prema podacima Međunarodne organizacije za migracije (IOM) od početka godine je u Evropu preko mora stiglo 13.170 osoba. IOM navodi da su tokom pokušaja prelaska Sredozemnog mora poginule najmanje 272 osobe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније