Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

24. 02. 2017. 09:35 >> 09:11
1

HOĆE DOMINACIJU

Tramp želi da ojača nuklearni arsenal

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da želi dominaciju Sjedinjenih Država (SAD) u nuklearnom naoružanju.

 

 

 

 

 

Tramp je rekao da želi da ojača američki nuklearni arsenal, navodeći da bi "bilo divno" da nijedna država nema nuklearno naoružanje, ali da u suprotnom SAD moraju biti "na vrhu liste", prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC).

On je naveo da su SAD "zaostale" po svojim kapacitetima u nuklearnom naoružanju.

"Ja bih prvi volio da niko nema nuklearno naoružanje, ali nećemo zaostajati za drugim zemljama, čak i ako su to prijateljske zemlje. Nikada nećemo zaostajati za nuklearnim silama", rekao je američki predsjednik.Kritičari upozoravaju da Rusija i SAD već imaju više nego dovoljno naoružanja da spriječe nuklearni napad.

Prema podacima Udruženja za kontrolu naoružanja, Amerika trenutno ima 6.800 komada različitog nuklearnog naoružanja, dok Rusija raspolaže sa 7.000.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније