Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

25. 02. 2017. 16:24   >>  15:58

MIRNO NA ULICAMA

U Tripoliju prekid vatre poslije sukoba

Libijska vlada nacionalnog jedinstva, koja ima podršku UN, saopštila je danas da je u Tripoliju nastupio prekid vatre poslije sukoba između oružanih grupa u kojima je devet osoba povrijeđeno.

Agencija Frans pres javila je na licu mjesta da je u Tripoliju danas mirno.

"Uspjeli smo da dobijemo prekid vatre", navela je vlada. Sukobi između dvije oružane grupe izbili su u četvrtak u istočnom dijelu Tripolija.

Razne oružane grupe kontrolišu četvrti Tripolija i neke gradove u Libiji.

U Libiji vlada haos poslije pobune i svrgavanja višedecenijskog lidera Moamera el Gadafija 2011. Zemljom sada vladaju dvije vlade - na istoku i zapadu zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније