Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio:O.Z. ]

24. 03. 2017. 14:08 >> 13:48

PRETRESALI SOBU

Napadač iz Londona bio je pričljiv u hotelu

Menadžer hotela u kome je odsjeo napadač iz Londona noć prije nego što je zaletio džip na pješake na mostu Vestminster, da bi zatim izbo nožem policajca ispred parlamenta, rekao je da je ovaj bio neuobičajeno komunikativan i da je pominjao detalje o svojoj porodici, kao i to da mu je otac bolestan.

"Bio je normalan, zapravo prijateljski raspoložen, jer smo proveli oko pet do deset minuta u razgovoru sa njim o tome ko je i odakle je", rekao je Skaj Njuzu (Sky News) Saber Tumi.

Policija je pretresla sobu u hotelu Preston park u Brajtonu nakon napada, u potrazi za trgovima o Halidu Masudu, koji je danas identifikovan i po svom prethodnom imenu Edrijan Rasel Adžao.

Menadžer hotela rekao je da se Masud na recepciji prijavio pod svojim imenom i da je pomenuo da ima dvoje djece, kao i problem sa bolesnim ocem. Među predmetima zaplijenjenim iz sobe su i pegla za pantalone i držač za toalet papir.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније