Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č ]

25. 03. 2017. 10:00 >> 17:41

FORMULA 1

Hamiltonu pol pozicija na startu sezone

Vozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton osvojio je danas "pol" poziciju pred Veliku nagradu Australije, prvu trku u novoj sezoni Formule jedan.

Trostruki svjetski šampion Formule 1 je šesti put uzastopno u karijeri obezbijedio najbolju startnu poziciju na stazi Albert park, pošto je najbrži krug izvezdao za minut, 22 sekunde i 188 stotinke.

Društvo Hamiltonu u prvom startnom redu praviće vozač Ferarija Njemac Sebastijan Fetel koji je imao drugo najbrže vrijeme, dok je Finac Valteri Botas, klupski kolega Britanca zauzeo treće mjesto.

Sa četvrte pozicije startovaće vozač Ferarija Finac Kimi Raikonen, dok je peto mjesto zauzeo Holanđanin Maks Ferštapen iz Red Bula, a vozač Hasa Francuz Roman Grožan našao se na šestoj poziciji.

Prvu desetoricu na današnjem treningu kompletirali su Brazilac Felipe Masa iz Vilijamsa, Španac Karlos Sainc mlađi iz Toro Rosa, njegov klupski kolega Danil Kvjat i Danijel Rikardo iz Red Bula.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније