Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

26. 03. 2017. 20:05 >> 19:43

"VJEROVATNO NESREĆA"

Ukrajina: Pet mrtvih u padu helikoptera

Ukrajinska vojska saopštila je danas da je u padu vojnog helikoptera na istoku zemlje, koji je pod većinskom kontrolom proruskih pobunjenika, poginulo pet osoba i dodala da je vkerovatno u pitanju nesreća.

"Pet osoba je stradalo - tri člana posade i dva putnika", rekao je Frans presu portparol ukrajinske vojske Oleksander Motuzianik.

Helikopter Mi-2, koji može da preveze desetak osoba, srušio se u zoni Malinivke, kod Kramatorska, grada pod kontrolom ukraijnskih vlasti.

"Prema prvim saznanjima, helikopter se srušio poslije udara u dalekovod", rekao je portparol ukrajinske vojske i dodao da je spasilačka ekipa upućena na mjesto nesreće.

Više od 10.000 ljudi poginulo je od aprila 2014. u sukobu između proruskih pobunjenika i ukrajinskih snaga bezbjednosti na istoku Ukrajine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније