Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

27. 03. 2017. 08:30 >> 08:04

U AUSTRALIJI

Evakuisano više hiljada ljudi zbog ciklona

Više hiljada ljudi, uključujući turiste, evakuisano je danas pošto se snažan ciklon približava sjevernom dijelu Australije donoseći razarajuće vjetrove.

 

 

Australijski Biro za meteorologiju je naveo da je ciklon Debi proteklih nekoliko dana formiran u blizini obale Kvinslenda i da se očekuje da će pogoditi kopno u utorak ujutro, poslije svitanja.

Kako je navedeno, očekuje se da će ciklon današnje druge kategorije preći u četvrtu kategoriju s udarima vjetra do 260 kilometara na čas kada sa Pacifika pređe na asutralijsko kopno.

Žitelji su upozoreni da se pripreme za najgoru oluju koja je pogodila australijsku državu Kvinslend od ciklona Jasi u 2011. godini, koji je uništio veliki broj kuća i usjeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније