Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

30. 03. 2017. 12:25   >>  12:03

MVP KINE SAOPŠTAVA

Sastanak lidera Kine i SAD u aprilu

Predsjednik Kine Si Đinping sastaće se s predsjednikom SAD Donaldom Trampom 6. i 7. aprila u odmaralištu američkog lidera na Floridi.



 

Portparol kiniskog Ministarstva spoljnih poslova Lu Kang izjavio je danas novinarima da će se Si i Tramp naći u odmaralištu Mar-a-Lago, jje američki predsjednik u februaru igrao golf s japanskim premijerom Šinzom Abeom.To će biti prvi sastanak dvojice lidera.

Tramp je tokom izborne kampanje oštro kritikovao Kinu zbog trgovinske politike Pekinga koju smatra nepravednom.

Šef Bijele kuće sada traži pomoć Pekinga kako bi izvršio pritisak na Sjevernu Koreju u vezi s njenim nuklearnim i raketnim programima, navodi AP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније