Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

21. 04. 2017. 09:31 >> 09:05
2

PENS OCIJENIO

Napad u Parizu nova opomena

Američki potpredsjednik Majk Pens izjavio je da je napad na policiju u Parizu "najnovija opomena da terorizam može da udari bilo koje mjesto i u bilo koje vrijeme".

"SAD neće popustiti u naporima da se terorizam porazi", poručio je Pens.

Pens je ovo izjavio tokom obraćanja biznismenima u Džakarti, glavnom gradu Indonezije.

SAD će nastaviti da sarađuju sa vladom Indonezije u borbi protiv terorizma, rekao je Pens, prenio je AP. 

Islamska država preuzela je odgovornost za sinoćnju pucnjavu u Parizu, u kojoj je ubijen jedan policajac, a teško ranjena još dvojica, objavila je agencija Amak bliska džihadistima.

"Počinilac napada na Jelisejskim poljima u centru Pariza je Abu Jusef, Belgijanac i on je jedan od boraca Islamske države", navodi se u saopštenju, prenosi AFP. 

Pariski tužilac Fransoa Molen je saopštio da je napadač identifikovan, ali da njegovo ime neće biti otkriveno dok istražitelji ne utvrde da li je imao saučesnike.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније