Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

22. 04. 2017. 10:58 >> 10:32

PENS PORUČIO

Američki nosač aviona uskoro u Japanskom moru

Američki nosač aviona "Karl Vinson" stići će u Japansko more za nekoliko dana, izjavio je danas u Sidneju američki potpredsjednik Majk Pens.

 

 

 

Vašington je početkom aprila najavio da će nosač aviona "Karl Vinson" i njegova flota krenuti ka Korejskom poluostrvu, uz prethodno stajanje u Australiji, što su protumačili kao demonstraciju sile administracije američkog predsjednika Donalda Trampa.

"Očekujemo da će stići u Japansko more kroz nekoliko dana, do kraja mjeseca", rekao je Pens novinarima u Asutraliji.On je rekao da režim u Sjevernoj Koreji ne treba da sumnja da SAD imaju resurse, osoblje i prisustvo u tom regionu svijeta".

Tenzije između SAD i Sjeverne Koreje pojačane su poslije raketnih proba Pjongjanga, ali i straha zbog pripreme šeste nuklearne probe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније