Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

27. 04. 2017. 12:14 >> 11:47

NAKON TALASA HAPŠENJA

Stoltenberg:Turska da poštuje vladavinu prava

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozvao je Tursku da "potpuno poštuje pravnu državu" nakon novog talasa hapšenja u toj zemlji u vezi sa pokušajem puča prošlog ljeta.

 

 

 

"Sigurno je da Turska ima pravo da se brani i da goni one koji su stajali iza pokušaja državnog udara, ali to mora da se čini uz potpuno poštovanje pravne države", rekao je danas Stoltenberg na Malti, prije početka sastanka EU.

U Turskoj je juče uhapšeno preko 1.000 ljudi koji se sumnjiče za podršku propovjedniku Fetulahu Gulenu kog Anakara optužuje da je organizovao neuspjeli puč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније