Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 06. 2013. 08:14   >>  08:36

STIGLA PRESUDA

Osuđeni Dolče i Gabana

Donesena je presuda modnom dvojcu Dolče & Gabana za neplaćanje poreza na milanskom sudu, ali ne u njihovu korist. Svakome od njih prijeti zatvorska kazna u trajanju od godinu i 8 mjeseci.

 

Podsjetimo, krajem maja tužioci su izjavili kako oba dizajnera, ali i izvršni direktor modne kuće Kristiana Ruela moraju biti optuženi na dvije godine. Prema njihovom mišljenju, brend Dolče & Gabana je prodat luksemburškoj kompaniji "Gado Sri", baš kako bi se izbjeglo plaćanje poreza Italiji, gdje su korporativne porezne stope među najvišima u svijetu.

Hoće li dizajneri uistinu završiti u zatvoru ili ne, sada je teško reći. Očekuje se da će priložiti tužbu na presudu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније