Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

23. 05. 2017. 09:34   >>  09:08

OSVETA ZA IRAK?

Napad u Mančesteru najavljen na Tviteru?

Još uvijek niko zvanično nije preuzeo odgovornost za napad na koncertu Arijande Grande u Mančesteru. Mediji pišu da je napad bio najavljen na društvenim mrežama.

Kako prenosi strane agencije, pristalice Islamske države uveliko slave na društvenim mrežama ovaj tragičan događaj u kom je, prema najnovijim podacima, stradalo 22 uglavnom mladih ljudi.

Eksplozija je odjeknula u 22.30 u ponedjeljak uveče. Međutim, na Tviteru je obavljenja prijetnja u 18.32 sati. Na tom nalogu navodi se hešteg Islamska država, Mančester arena, a ispod toga piše: "Jeste li zaboravili naše prijetnje?", prenio je hrvatski portal 24 sata, prenoseći pisanja britanske štampe.

U međuvremenu, pomenuti nalog na Tviteru je izbrisan.

Nakon napada osvanule su i poruke na toj društvenoj mreži u kojima se navodi da je napad u Mančesteru osveta za napade na djecu u Mosulu i Al-Raki.

Navodno je napad izveo bombaš samoubojica čije je tijelo pronađeno.

Službenih potvrda te inforamcije još nema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније