Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 06. 2013. 21:00   >>  21:00

POČELI RADOVI

Podrum Jozefa Fricla biće zacimentiran

Podrum u kojem je Austrijanac Jozef Fricl 24 godine držao zatočenu svoju kćerku, sa kojom je imao sedmoro djece, biće zacimentiran, saopštili su danas zvaničnici.

 

 

Valter Anbek, zadužen da upravlja Friclovim posjedom, saopštio je danas da su počeli radovi na cimentiranju i da bi trebalo da budu završeni za oko dvije sedmice, prenosi AP.

Friclova kćerka Elizabet nestala je 1984. iz svog rodnog grada Amštetena, kada je imala 18 godina. Ona je do 2008. bila zatočena u podrumu pretvorenom u tamnicu gdje ju je zarobljenu držao otac.

On ju je silovao mnogo puta i Elizabet je sa njim dobila sedmoro djece, od kojih je jedno umrlo pošto je Fricl odbio da mu pozove ljekara, podsjeća AP.

Fricl je 2009. osuđen na doživotnu kaznu koju izdržava u psihijatrijskom odjeljenju zatvora, a Elizabet i njena djeca dobili su nov identitet.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније