Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

24. 05. 2017. 19:49   >>  19:23

BOMBAŠ IZ MANČESTERA

Uhapšen još jedan brat osumnjičenog

Još jedan brat osumnjičenog napadača na koncert u Mančesteru uhapšen je danas u Tripoliju, saopštila je libijska služba bezbjedosti.

Mlađi brat Salmana Abedija, Hašim, priveden je u utorak, saopštile su libijske snage za borbu protiv terorizma.

Otac osumnjčenog napadača, Ramadan Abedi rekao je ranije danas agenciji AP da je još jedan njegov sin, Ismail u utorak uhapšen u Engleskoj.

Istovremeno, britanska policija je saopštila da je uhapsila petu osobu osumnjičenu za umiješanost u napad na koncertu u Mančesteru i istražuje paket koji je nosila sa sobom.

U saopštenju britanske policije je navedeno da je peta osumnjičena osoba privedena u gradu Vigan, zapadno od Mančestera, ali nijesu navedeni detalji.

Britanske vlasti prethodno su u srijedu uhapsile tri osobe u Mančesteru, gradu u kojem izveden napad, a još jedan muškarac, brat osumnjičenog napadača, uhapšen je u utorak.

Bombaš samoubica Salman Abedi raznio se u ponedjeljak na koncertu pjevačice Arijane Grande, pri čemu su poginule 22 osobe, a povrijeđeno je više od 60.

Odgovornost za napad preuzela je ekstremistička organzacija Islamska država.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније