Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 06. 2017. 19:32 >> 19:04

JOŠ BEZ RJEŠENJA

Sirijska opozicija: Sporazumi u ćorsokaku

Izgledi za postizanje sporazumnog rješenja sirijske krize su u "potpunom ćorsokaku", izjavio je danas zvaničnik sirijske opozicije, dok je specijalni izaslanik UN za Siriju najavio nastavak pregovora u julu.

U intervjuu za Frans pres, portparol sirijskog opozicionog Visokog odbora za pregovore Monzer Mahus je rekao da "situacija na terenu diktira svoj zakon".

"Sirija je u potpunom ćorsokaku. Nema ni vojnog ni političkog rješenja", rekao je Mahus, ali je dodao da je sirijska opozicija riješena da ide do kraja pregovaračkog procesa.

Specijalini izaslanik UN za Siriju Stafan de Mistura ja ranije izjavio da se nada nastavku pregovora u julu, poslije Ramazana.

U šest godina sukoba u Siriji poginulo je više od 320.000 ljudi i više miliona ja izbjeglo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније