Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Mina ]

18. 06. 2017. 21:37 >> 21:10

ZAPADNA TURSKA

Vojnici otrovani hranom

U bazi na Zapadu Turske, 731 vojnik poslat je u bolnicu zbog trovanja hranom, a 21 osoba iz firme koja je dostavljala hranu je u pritvoru, saopštio je danas provincijski tužilac Akif Čelatin Šimšek.

On je danas rekao da je istraga pokrenuta na osnovu uzoraka uzetih od oboljelih vojnika, iz hrane i vode u vojnoj bazi u provinciji Manisa.

Kako AP prenosi, niko od hospitalizovanih nije u kritičnom stanju.

Turski ministar odbrane, Fikri Isik, koji je otputovao u Manisu, rekao je da je Ministarstvo prekinulo saradnju sa firmom koja ih je snabdijevala hranom.

Iz kancelarije guvernera, saopšteno je da je 24 vojnika jutros ostalo da leži u bolnici.

U vojnim bazama u Manisi ranije su postojale sumnje na trovanje hranom više od hiljadu vojnika, a jedan je od toga umro u maju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније