Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

19. 06. 2017. 22:46 >> 22:18

RUSIJA OSUĐUJE

Obaranje sirijskog aviona čin agresije

Zamjenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov osudio je danas američko obaranje sirijskog borbenog aviona, navodeći da je to "čin agresije".

Američka vojska oborila je u nedjelju borbeni avion sirijskih vazduhoplovnih snaga koji je bombardovao pobunjeničke snage koje su partneri Amerikancima u borbi protiv ekstremističke organizacije Islamska država.

Rjabkov je rekao da obaranje sirijskog aviona može da se izjednači sa "pomaganjem teroristima protiv kojih se bore SAD", prenijele su ruske agencije.

"Šta je ovo ako nije u pitanju čin agresije", upitao je ruski zvaničnik.

Američka vojska je potvrdila da je američki "F-18 Super Hornet" oborio avion sirijske vlade "SU-22" nakon što je ta letjelica bombardovala područja u blizini američkih partnerskih snaga, kod sirijskog grada Tabka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније