Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

22. 06. 2017. 12:09   >>  11:44

TRAMP PREDLOŽIO

Zid na granici opremiti solarnim panelima

Američki predsjednik Donald Tramp svojim je simpatizerima rekao da bi zid koji je on predložio da bude izgrađen na granici s Meksikom mogao biti opremljen solarnim panelima.

Obraćajući se na mitingu u Ajovi, Tramp je kazao da bi paneli bili korišteni za proizvodnju jeftine energije i za otplaćivanje troškova izgradnje ovog kontroverznog zida, izvještava BBC, prenosi Fena.

Tramp je predložio da je on sam osmislio taj plan.

"Prilično dobra mašta, zar ne? Dobra? Moja ideja", izjavio je američki predsjednik.

Međutim, solarni paneli su već uključeni u predloge projekta izgradnje zida koje su predale neke kompanije.

Predsjednik SAD našalio se da bi takvo rješenje bilo dobro i za Meksiko koji bi morao da plati manje za njegovu izgradnju.

Jedno od predizbornih obećanja Donalda Trampa bilo je da će Meksiko platiti izgradnju zida na granici duž granice, ali su meksički zvaničnici to odbili.

Tramp je naglasio da bi solarni paneli "uljepšali zid", prenosi agencija AP.

Zid duž granice s Meksikom, jedno od centralnih obećanja u Trampovoj kampanji, trenutno nije u fokusu Bijele kuće i njegova izgradnja još nije počela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније