Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

24. 06. 2013. 15:30 >> 15:44

MAJKA GA BACILA

Španija: Beba preživjela 40 sati u kanalizaciji

Nakon onog u Kini, novi slučaj novorođenčeta koje je pronađeno u kanalizaciji. Naime, bebica stara dva dana pronađena je u kanalizaciji, a njena majka javila je ljekarima da je imala pobačaj.

Španska policija uhapsila je 26-godišnju majku novorođenčeta, koje je preživjelo 40 sati u odvodu kanalizacije, nakon što ga je majka odbacila.

Plač bebe čuo je jedan od susjeda, ali je mislio kako se radi o mački. Svejedno je pozvao vatrogasce da riješe problem.

Kad su vatrogasci stigli i počeli s potragom, šokirali su se, jer su zatekli novorođenu bebu s pupčanom vrpcom u kanalizaciji. Beba je bila omotana u plastičnu vrećicu s rupom pa je hitno prebačena u bolnicu, prenosi Dejli Mejl.

Lokalna policija majku je uhapsila i sumnjiči je za pokušaj ubistva. Nakon pregleda u bolnici, ljekari su ustanovili da beba ima nekoliko povreda, od kojih je najteža slomljena ruka. Dijete je u teškom, ali ne po život opasnom stanju.

Policija je majku uhapsila u bolnici, gdje se ona prošlog petka prijavila, rekavši ljekarima kako je doživjela pobačaj. Juče ju je policija odvela do stana u kojem živi kako bi bila prisutna dok su inspektori tamo. Ona je tad i priznala kako je bebu odbacila, jer nije imala novac za pobačaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније