Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

26. 06. 2017. 09:33 >> 09:17

NESREĆA U KOLUMBIJI

Potonuo brod, šestoro mrtvih

Najmanje šest ljudi je poginulo, a 31 osoba je nestala nakon što je turistički brod sa 160 putnika potonuo u blizini grada Medelina na sjeverozapadu Kolumbije, saopštili su zvaničnici.

Spasilačke ekipe, avioni i helikopteri tragaju za preživjelima u rezervatu Penol, nedaleko od mjesta Gvatape. Privatni čamci i skuteri za vodu na jezeru prvi su pritekli u pomoć putnicima trajekta i tako sprečili još veću tragediju.

Spasioci navode da je spaseno 99 ljudi, kao i da je 40 putnika uspjelo sa izađe iz vode.

Preživjeli navode da su čuli snažnu eksploziju blizu muškog toaleta, poslije čega je nestalo struje na nekoliko minuta.

Nije poznato šta je dovelo do potapanja broda, navodi agencija AP.

Rezervat Penol je popularna vikend destinacija za domaće i strane turiste. Veliki broj Kolumbijaca došao je u nedjelju u Penol da proslavi produženi praznični vikend.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније