Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

24. 06. 2013. 18:06   >>  18:06

BRITANIJA

Uhapšen zbog ubistva u Francuskoj

Britanska policija je uhapsila jednu osobu, osumnjičenu za ubistvo tri člana britanske porodice iračkog porijekla u francuskim Alpima prošle godine.

 

 

Kako prenosi BBC, osumnjičeni je uhapšen u okrugu Surej, gdje je živjela pobijena porodica Al-Hili.

Policija nije navela ime uhapšenog, ali mediji pišu da je u pitanju brat ubijenog Zaida al-Hilija.

Podsjetimo, 5. Septembra 2012. kod jezera Ansi na francuskim Alpima pronađena su tijela članova porodice Al-Hili, dvije žene i muškarca, sa ranama od vatrenog oružja.

Nedaleko odatle, pronađen je i leš francuskog bicikliste Silvena Moljea, za koga se smatra da je bio slučajni svjedok ubistva.

Motiv zločina još uvijek nije jasan, ali su razmatrane tri verzije: porodični sukob između dvojice braće oko nasljedstva ili novca, djelatnost ubijenog oca porodice, koji je bio inženjer, kao i njegovo iračko porijeklo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније