Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

24. 06. 2013. 18:59 >> 18:59

BLISKI ISTOK NE MIRUJE

Sukobi paralizovali život u Libanu

Sukobi u libanskom gradu Sidon, koji traju već dva dana, gotovo su paralizovali život, javlja agencija Anadolija.

 

 

Prema informacijama do kojih je došla agencija Anadolja zbog sukoba u Sidonu na jugu Libana, došlo je do obustave nastave u školama, kao i do poremećaja u vodosnabdijevanju, snabdijevanju električnom energijom i saobraćaju.

Zvaničnici libanskog Ministarstva obrazovanja saopštili su da će ispiti u školama u Sidonu biti odgođeni iz sigurnosnih razloga.

Zbog sukoba koji su počeli juče, građani se boje kretati, pa su ulice u pojedinim gradovima gotovo prazne.

Uprava za električnu energiju Libana uvela je restrikcije u Bejrutu, glavnom gradu Libana, Sidonu i drugim gradovima, a došlo je i do prekida u mobilnim mrežama.

U sukobima koji su juče počeli između vojske i pristalica selefijsog vođe  šejha Ahmeda Esira, koji se protivi režimu u Siriji, poginulo je 17 osoba, a približno 100 je ranjeno.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније