Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 07. 2017. 13:39 >> 13:24

RUSIJA

U sudaru autobusa i kamiona 14 poginulih

U sudaru kamiona i autobusa u Rusiji, na području Tatarstana, danas je poginulo 14 osoba, među kojima dvoje djece, saopštile su ruske vlasti i dodale da je tokom dana još šest osoba stradalo u drugim saobraćajnim nesrećama.

Autobus na relaciji Samara-Ižvesk, oko 900 kilometara istočno od Moskve, udario je u kamion, navele su vlasti i dodale da je vozač autobusa vjerovatno bio zaslijepljen farovima drugih vozila.

Autobus se prevrnuo i zapalio od posljedica sudara, saopštilo je regionalno Ministarstvo unutrašnjih poslova i dodalo da će i vozač autobusa i vozač kamiona biti uhapšeni.

Nesreća se dogodila u 00.40 časova po Moskovskom vremenu.

Ruska Republika Tatarstan proglasila je dan žalosti zbog nesreće, preneo je TASS.

U tri druge nesreće istočno i zapadno od Moskve, poginulo je šest osoba, navele su vlasti.

Stručnjaci smatraju da su putevi u Rusiji jedni od najopasnijih u svijetu jer su u lošem stanju, a nesreće često uzrokuju vozači pod dejstvom alkohola.

Oko 20.000 ljudi stradalo je u saobraćajnim nesrećama prošle godine u Rusiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније