Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

06. 07. 2017. 12:29 >> 12:02

U JAPANU

Crveni tepih za Podolskog

Njemački fudbaler Lukas Podolski stigao je danas u Japan, a na aerodromu u Kobeu dočekao ga je crveni tepih i veliki broj pristalica kluba Visel Kobe u kojem će nastaviti karijeru.

Podolski je u Kobe stigao čarter letom, a na aerodromu ga je pozdravila velika grupa navijača željnih da se upozna sa napadačem koji je sa Njemačkom bio prvak svijeta.

Njemački fudbaler je u Kobe stigao iz turskog Galatasaraja, a procjenjuje se da je ugovor vrijedan 5,3 miliona dolara.

Kobe je trenutno na 11. mjestu na tabeli japanske Džej lige, a u tom klubu se nadaju da će dolazak Podolskog svakako poboljšati njihovu igru i poziciju u ligi.

Podolski je najzvučnije fudbalsko ime koje je stiglo u Japan nakon urugvajskog napadača Dijega Forlana koji je u sezoni 2014/15. igrao u Osaki.

Lukas Podolski je u karijeri igrao za Keln, Bajern iz Minhena, Arsenal, Inter i Galatasaraj. Za reprezentaciju Njemačke je odigrao 130 utakmica i postigao 49 golova. Osvojio je titulu prvaka svijeta 2014. godine, a bio je vicešampion Evrope 2008.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније