Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Anadolija; Objavio: I. P. ]

18. 07. 2017. 22:50 >> 22:29

VELIKE PADAVINE

Nevrijeme u Istanbulu, potopljene ulice

Zbog nevremena uzrokovanog obilnim padavinama u Istanbulu došlo je do privremenog zatvaranja Evroazijskog tunela za saobraćaj, a Centar za vanredne situacije Istanbula upozorio je na moguće poplave i vodene bujice.

 

Nevrijeme se nepovoljno odrazilo na život u gradu na Bosforu i uzrokovalo otežano odvijanje saobraćaja.

Padavine su počele tokom noći, a očekuje se njihovo intenziviranje tokom dana. U večernjim satima bi moglo doći i do oluje, a očekivana količina padavina je između 30 i 65 litara po kvadratnom metru.

Zbog veće količine vode na pojedinim kolovozima, vozila se ne mogu kretati, a otežano je i odvijanje javnog saobraćaja.

Mnoge raskrsnice i vijadukti ostali su pod vodom koja je ulazila i u metrobuse. Stanice za metro i metrobus su potopljene, a otežano je i odvijanje aviosaobraćaja. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније