Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 06. 2013. 12:19 >> 12:24
1

"MAJKA MONSTRUM"

Ubica dvogodišnje bebe dobila na lutriji

Rebeka Šatlvort (25), britanskom javnom mnijenju poznata i kao "majka monstrum", koja čeka suđenje jer je u svom stanu u Birmingemu na smrt pretukla dvogodišnjeg sina Kijana, dobila je 10.000 funti na lutriji i snimljena je kako se sa svojom gej ljubavnicom raduje ovom dobitku.

U trenutku kada joj je nagrada uručena, Šatlevort nije skrivala oduševljenje, a na riječi svoje djevojke da će novac potrošiti kako bi otišle na odmor potvrdno je klimnula glavom. Planove bi, međutim, mogao da im pokvari Krunski sud u Birmingemu, gdje se očekuje da će joj već danas biti izrečena doživotna kazna zatvora.

Malenog Kijanua, koji je u trenutku smrti na tijelu imao 37 povreda, među kojima čak i i tragove ujeda, kao i frakturu lobanje i rascjep veličine pesnice na trbušnom zidu, Rebekca je zlostavljala od rođenja, 2008., pa sve do smrti, koja je prema obdukcionom nalazu nastupila usljed unutrašnjih povreda, nakon što je u roku od 48 sati bio u više navrata tučen šipkom ili štapom.

 

Na suđenju Šatlvort moglo se čutida joj je dijete još od rođenja bilo „odbojno“, jer je u njemu vidjela prepreku da živi život kakav je željela. Mališana je, međutim, ipak koristila da bi manipulisala sistemom socijalne zaštite i sebi obezbijedila odgovarajuće pogodnosti, pri čemu je ljekare i socijalne radnike uspijevala da obmane da je brižna i dobra majka, kao i da su dječakove modrice i uboji, pa čak i posjekotine i opekotine, posljedica uobičajenih dječijih nestašluka. Na dan smrti, pak, hitnu pomoć nije pozvala sve dok nije već bilo kasno, navodno zato što se nadala da će dječaku „biti bolje“.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније