Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 06. 2013. 12:56   >>  13:03

ISTRAGA U TOKU

SAD: Preko milion dolara nestalo iz aviona

Iz aviona Svis era, koji je sletio na njujorški aerodrom JFK, nestalo je 1,2 miliona dolara u gotovini, saopštio je američki FBI.

Portparol FBI Džej Piter Donald rekao je da je avion stigao u Njujork u subotu. Dodao je da je u avionu bilo 1,2 miliona dolara u novčanicama od po 100 dolara.

FBI istražuje da li je novac nestao iz kargo prostora na ciriškom aerodromu odakle je avion poletio ili po sletanju na njujorški JFK. 

Lučke vlasti Njujorka i Nju Džersija, koje rukovode aerodromom, nijesu htele da komentarišu slučaj. 

Svis er je u imejl poruci agenciji Asošijeted pres naveo da ne može ni potvrditi ni komentarisati slučaj zbog istrage koja je u toku, ali i naveo da nij bilo "naznake da su vrujedne stvari uklonjene iz aviona Svis era" na aerodromu JFK.

Da novac nedostaje primjećeno je u ponedjeljak kada su u prostorijama Federalnih rezervi prebrojavali cijelu pošiljku. Portparol FBI-a, Džim Margolin, rekao je kako je novac nestao iz kontejnera u koji banka sprema novac prilikom transfera i da je za njegovo premještanje bio potreban viličar.

Krajnje odredište nestalog novca, prema nekim izvorima su Federalne rezerve, a prema drugima jedna američka banka. Istražuje se gdje i je i kako nestao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније