Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 07. 2017. 10:10 >> 09:48
3

4,2 RIHTERA

Zemljotres u Italiji, bez žrtava i štete

Zemljotres magnitute 4,2 pogodio je rano jutros centralni dio Italije, ali nije izazvao nikakvu štetu i nije bilo žrtava, saopštila je italijanska civilna zaštita.

Potres je registrovan u 4.13 sa epicentrom oko tri kilometra od mjesta Kampotosto na području Abruce u centralnoj Italiji, saopštio je nacionalni institut za vulkanologiju i dodao da se zemljotres dogodio na dubini od 14 kilometara.

Zemljotres je osjetilo tamošnje stanovništvo, ali nije izazvao materijalnu štetu i nijesu registrovane žrtve.

U zemljotresu magnitude 6,1 koji je u avgustu 2016. pogodio centralni dio Italije poginulo je oko 300 ljudi, većinom u provinciji Rijeti, u kojoj se nalazi Amatriče.

Niz potresa je potom pogodio isto područje gdje je pričinjena velika materijalna šteta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније