Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R.

25. 07. 2017. 21:02   >>  20:34 1

EGIPATSKI TENKISTI

Jurišali na auto-bombu da spasu civile

Na društvenim mrežama se pojavio snimak nevjerovatno hrabre posade tenka egipatske vojske, koja je jurišala direktno na automobil-bombu, pregazivši ga, kako bi zaštitila kolonu civila iza sebe.

Kako se vidi na snimku, za koji se ne zna kada je tačno nastao, automobil-bomba kreće ka koloni u kojoj se nalaze vojna i civilna vozila. U trenutku kada shvataju da je u pitanju teroristički napad vojnici se povlače, a vide se i civili koji panično trče. Ipak, posada tenka je ostala prisebna i, iako nije znala kada će bomba detonirati, krenula direktno na automobil, pregazivši ga, kako ne bi mogao da se približi civilima.

Nakon toga su se povukli, štiteći tenkom ostatak kolone. U strahovitoj eksploziji koja je uslijedila nije bilo žrtava.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније