Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

05. 08. 2017. 12:04   >>  11:42

U ZASTRAŠUJUĆIM USLOVIMA

LA: Pronađeno 2.000 životinja u skladištu

Gotovo 2.000 životinja, od čega 1.000 mrtvih, pronađeno je u skladištu industrijskog kompleksa u blizini američkog grada Los Anđelesa, saopštila je organizacija "Inland Valley Humane Society & SPCA".

U saopštenju se navodi da je policija grada Monklera pronašla "u zastrašujućim uslovima", bez vode i hrane, piliće, papagaje, desetine egzotičnih riba, zmije i druge egzotične životinje.

Portparol policije Džon Minuk rekao je da je zatekao "mrtve životinje u kavezima, bez ventilacije, životinje koje su živele u izmetu, piliće, pacove, kameleone, zmije" i dodao da je "smrad bio grozan zbog izmeta, raspadanja i vrućine".

Silvia Lemos iz organizacije "Inland Valley Humane Society" rekla je za televiziju ABC da je to što je vidjela "nešto najgore u devet godina" koliko je provela u udruženju.

Vlasnik životinja, kojeg je Minuk opisao kao "50-godišnjeg bijelca", uhapšen je ranije ove nedjelje po optužbi koja nije povezana s tim slučajem.

U saopštenju se navodi da je on "bolovao od psihičkih poremećaja" i da nema znakova krijumčarenja životinja.

Vlasti ne znaju kako je on uspio da neopaženo skupi toliko životinja, mada se skladište nalazi u slabo prometnom industrijskom kompleksu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније