Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.L.B

15. 08. 2017. 17:24   >>  16:54

TOKOM VJERSKOG FESTIVALA

Portugal: Drvo palo na ljude, 11 mrtvih

Najmanje 11 ljudi poginulo je kada je na njih tokom vjerskog festivala na ostrvu Madeira u Portugalu palo drvo, prenosi britanski “Independent“.

Lokalna televizija javila je da je poginulo 11 vjernika, dok ih je 35 povrijeđeno, kada je na njih palo drvo ispred seoske crkve.

Incident se desio tokom festivala posvećenog djevici Mariji, a službe za spašavanje još se nijesu oglasile povodom tragedije.

Pojavio se i snimak na kome se vidi kako drvo pada na trg pun ljudi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније