Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

16. 08. 2017. 14:27   >>  14:15

NA MEDITERANU

Španija spasila 339 migranata

Španska spasilačka služba saopštila je da je spasila 339 migranata sa sedam brodova koji su pokušavali da pređu Sredozemno more iz Maroka.

Brodovi s migrantima su rano jutros presretnuti u odvojenim akcijama, a tri spasilačka broda prevezla su migrante do gradića Tarife na jugu Španije, kod Gibraltarskog moreuza, prekoputa Maroka.

Spasilačka služba je navela da je jedan brod prevozio 34 migranta iz zemalja podsaharske Afrike, a da su ostali migranti bili iz zemalja Magreba sa sjeverozapada Afrike.

Desetine hiljada migranata iz Afrike pokušavaju svake godine da pređu u Evropu nebezbjednim brodovima krijumčara, i hiljade se na tom putu udave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније