Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

17. 08. 2017. 09:42 >> 09:37

UHAPŠEN MUŠKARAC

Kraj talačke krize u Holandiji

Talačka kriza, koja je započela u zgradi holandske radio stanice 3FM u Hilversumu, završena je mirno, a napadač je uhapšen, javlja holandska agencija ANP.

Žena koju je napadač uzeo za taoca je oslobođena, navodi ANP, a prenosi Rojters.

Policija je prethodno saopštila da je jedan muškarac uzeo ženu za taoca, i da je opkolila zgradu u kojoj se nalazi radio stanica, prenio je Rojters.

Muškarac je nožem prijetio ženi koja je zaposlena u toj radio stanici na parkingu ispred zgrade i primorao je da ga uvede unutra, saopštila je holandska agencija ANP, pozivajući se na policijske izvore.

Radio program stanice 3FM se za vrijeme talačke krize odvijao bez prekida.

Incident se dogodio nakon jučerašnjeg odlaska jednog od najpopularnijih di- džejeva sa te radio stanice.

Gil Belen najavio je svoj odlazak sa radio stanice 3FM poslije 19 godina rada, jer je najvjerovatnije dobio posao u drugoj kompaniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније