Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B [ B92 ]

18. 08. 2017. 19:05 >> 18:34

NAPADAŠ U BJEKSTVU

Napad nožem i u Njemačkoj, ima mrtvih

Jedan čovjek je ubijen, a drugi je ranjen u napadu nožem u njemačkom gradu Vupertalu, na zapadu zemlje, a napadač je i dalje u bjekstvu, saopštila je policija.

"Možemo potvrditi da je došlo do smrtonosnog napada. Jedan čovjek je umro, a drugi je u bolnici", izjavila je portparolka policije za agenciju Frans pres.

Policija je, takođe, saopštila da se traga za jednim ili više napadača, ali nije mogla da pruži više informacija o okolnostima napada.

Napad nožem se dogodio oko 15 sati po lokalnom vremenu.

Ranije danas finska policija ranila je i uhapsila muškarca koji je nožem usmrtio dvoje i ranio šest ljudi, u gradu Turku, trećem po veličini u Finskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније