Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

19. 08. 2017. 19:57   >>  19:28

INDIJA

Voz iskočio iz šina, 23 poginulo

Šest vagona putničkog voza iskočilo je danas iz šina na sjeveru Indije, pri čemu je najmanje 23 ljudi poginulo, a najmanje 81 povrijeđeno, naveli su zvaničnici.

Visoki zvaničnik države Utar Pradeš Arvind Kumar je rekao da su se dva vagona sudarila, a druga četiri su se prevrnula pošto su ikočila iz šina.

Portparol željeznice Niradž Šarma je naveo da se nesreća desila blizu gradića Katauli.

Prema njegovim riječima, nije poznat uzrok nesreće.

Željeznička policija i dobrovoljci su pomogli u izvlačenju putnika iz prevrnutih vagona voza koji povezuje sveti hinduistički grad Haridvar i grad Puri u državi Orisa.

Povrijeđeni su prenijeti u obližnju bolnicu, a ljekari opisuju njihovo stanje kao stabilno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније