Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

21. 08. 2017. 17:56   >>  17:30

NACIONALNI CENTAR

Uragan Kenet jača iznad Pacifika

Uragan Kenet koji se formirao iznad Tihog okeana daleko od obale Meksika prerastao je u snažnu oluju s maksimalnom brzinom vjetra od 185 kilometara na sat.

Američki nacionalni centar za uragane saopštio je da je uragan sinoć bio u trećoj kategoriji i da bi oluja mogla danas da se pojača, ali da se tokom naredne noći i sjutra ujutru očekuje njeno slabljenje.

Uragan ne predstavlja opasnost za kopno, pošto je njegov centar udaljen oko 2.115 kilometara jugozapadno od južnog vrha meksičkog poluostrva Donja Kalifornija.

Oluja se kreće ka sjeverozapadu brzinom od 17 kilometara na sat i očekuje se da će postepeno skrenuti ka sjeveru.

Istovremeno, oluja Harvi se kreće preko Karipskog mora, a centar za uragane je saopštio da postoji mala šansa da bi mogla ponovo da dobije snagu tropske oluje narednih nekoliko dana prije nego što dođe do Centralne Amerike i meksičkog poluostrva Jukatan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније