Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

11. 02. 2013. 11:23   >>  11:30

NA JEDAN DAN

Grčki novinari u štrajku

Grčki novinari iz državnih medijima stupili su jutros u novi jednodnevni štrajk, zbog mjera štednje.

U štrajk su uključeni novinari iz državne televizije ERT, novinske agencije ANA-MPA, generalnog sekretarijata za informisanje, radio stanica "Atina 98,4 FM", "Kanali 1 90,4 FM" i "Epikinonia FM", kao i sa televizijskog kanala Parlament.

Organizatori štrajka, Sindikat grčkih novinara, traži potpisivanje kolektivnih ugovora, kao i zaustavljanje otpuštanja u radiju "Atina 98,4 FM" i zaštitu za nezavistan rad novinara.

I prošlog ponedjeljka, grčki novinari su štrajkovali zbog reforme socijalnog osiguranja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније