Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

rtcg.me [ Objavio: O.Z. ]

27. 08. 2017. 11:59 >> 11:42

ZATVOREN AUTOPUT

Eksplozija u skladištu oružja u Azerbejdžanu

Snažna eksplozija je odjeknula danas u skladištu vojne kasarne u selu Gilazi, u Hazinskom regionu u Azebejdžanu, saopštili su zvaničnici.

Oprečni su podaci da li u nesreći ima stradilih.

Sputnjik prenosi da je Ministrstvo za vanredne situacije saopštilo da je stradalo više ljudi, ali da hitna pomoć ne može da im priđe.

S druge strane, Raša tudej (Russia Today) javlja da su nadležni zvaničnici odmah došli do mjesta eksplozije kako bi utvrdili uzrok požara i preduzeli neophodne bezbednosne mere, a prema preliminarnim podacima niko niko stradao.

U eksploziji je oštećeno nekoliko kuća, a ruski mediji javljaju da je zbog tog incidenta zatvoren autoput koji prijestonicu Azerbejdžana Baku povezuje sa Rusijom.

RT prenosi da azerbejdžanske vlasti nijesu navele lokaciju eksplozije, ali da lokalni mediji navode da se radi od oblasti Sijazan na sjeveroistoku te centralnoazijske zemlje i objavljuju fotografije na kojima se vidi kako automobili prolaze autoputem dok gust dim kulja u daljini, prenosi B92. 

Svjedoci navode da je u toku evakuacija stanovnika sa obližnje teritorije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније